Tafelgoochelaar

Geeft u binnen kort een feestje of heeft u een personeelsfeest / bedrijfsborrel en bent u opzoek naar entertainment voor uw gasten? Dan is goochelaar Sander Smits de gene die u zoekt. Tafel goochelen is een van de leukste manieren van entertainment op een vierkant meter.
Tafel goochelen is dan ook geschikt voor vrijwel alle evenementen.
Tijdsduur: 5 a 10 minuten per tafel.

Openingsact

Een spectaculaire openingsact van 10 minuten waarbij het publiek op het puntje van hun stoel zal zitten. Voor meer informatie en de mogelijkheden neem contact op met Sander.

Maatwerk

Het programma geheel aan uw wensen aanpassen? Een logo onthullen of iemand tevoorschijn toveren? Ontwikkel het programma samen op maat.

Illusieshow

Een wervelende illusie show van 20 minuten waarin Sander Smits en zijn assistente hun publiek verbazen met verdwijningen en verschijningen. Voor meer informatie en de mogelijkheden neem contact op met Sander.

Kinderfeestjes

Goochelaar Sander Smits verzorgt ‘het perfecte’ kinderfeestje voor uw zoon of dochter! Uw zoon/dochter staat bij deze show in het zonnetje door middel van humor en magische entertainment. Het kinderfeestje zal niet snel worden vergeten! Sander zal tevens ook veel gebruik maken van interactie met de kinderen. 

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor kinderfeestjes.

  • Optie 1: Het is mogelijk om te kiezen voor een kindershow. Dit is een interactieve goochelshow speciaal gemaakt voor kinderen. Deze show duurt ongeveer 30 minuten.
  • Optie 2: Daarnaast het is het mogelijk om te kiezen voor een kindershow met als afsluiting een ballonnen act. Dit is een interactieve goochelshow speciaal gemaakt voor kinderen met als afsluiting een leuk ballon figuur voor de kinderen. Deze show duurt tussen 1 en 1,5 uur.
  • Optie 3: Tot slot is het mogelijk om te kiezen voor een kindershow met daaropvolgend een kinderworkshop goochelen, waarbij de kinderen zelf enkele goocheltrucs leren. En tot slot als afsluiting van het feestje een leuk ballon figuur voor de kinderen. Deze optie duurt tussen 2 en 2,5 uur.

De kinderfeestjes zijn erg geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie tussen 5 en 12 jaar.

Samen maken wij uw event compleet!

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.