Illusieshow

Een wervelende illusie show van 20 minuten waarin Sander Smits en zijn assistente hun publiek verbazen met verdwijningen en verschijningen. Voor meer informatie en de mogelijkheden neem contact op met Sander.

Tafelgoochelaar

Geeft u binnen kort een feestje of heeft u een personeelsfeest / bedrijfsborrel en bent u opzoek naar entertainment voor uw gasten? Dan is goochelaar Sander Smits de gene die u zoekt. Tafel goochelen is een van de leukste manieren van entertainment op een vierkant meter.
Tafel goochelen is dan ook geschikt voor vrijwel alle evenementen.
Tijdsduur: 5 a 10 minuten per tafel.

Kinderfeestjes

Goochelaar Sander Smits verzorgt ook kinderfeestjes. Uw zoon/dochter staat bij deze show in het zonnetje door middel van humor en magische entertainment. Het kinderfeestje zal niet snel worden vergeten! Het is ook mogelijk om dit te combineren met een ballonnen act en of een workshop goochelen voor kinderen. Deze show is voor kinderen tussen 5 en 9 jaar.

Openingsact

Een spectaculaire openingsact van 10 minuten waarbij het publiek op het puntje van hun stoel zal zitten. Voor meer informatie en de mogelijkheden neem contact op met Sander.

Maatwerk

Het programma geheel aan uw wensen aanpassen? Een logo onthullen of iemand tevoorschijn toveren? Ontwikkel het programma samen op maat.

Samen maken wij uw event compleet!

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.